Om u te kunnen verzekeren van de scherpste tarieven in uw omgeving vragen wij u om de reis minimaal 48 uur van te voren bij ons te boeken. Deze scherpe prijzen gelden niet in combinatie met andere kortingen of acties.

 

Wij willen u graag ontzorgen, daarom bieden wij u op de terugweg vanaf Schiphol de STA-Balie service aan. Deze is voor u kosteloos. Met deze extra service kunt u zich na uw vlucht en het ophalen van uw bagage melden bij de STA-Balie (u ontvangt van ons een plattegrond met looproute). Zodra u zich heeft aangemeld zal de taxi binnen enkele minuten voorrijden.

 

Het plannen van uw taxirit is heel gemakkelijk. Via internet geeft u ons alle details door en u ontvangt per email een link met daarin de mogelijkheid om via I-Deal de betaling te verrichten. Betaald u liever contant of via een eigen overschrijving? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Is uw reisgezelschap groter dan 12 personen? Geen probleem! Dit regelen wij graag voor u! Neemt u contact met ons op door uw vraag te mailen naar info@veluwevervoer.nl of te bellen met  06 - 30 40 91 06. Uiteraard kunt u ook  het contactformulier in  vullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! E-mailen
Map